this could be serious at times.u should not delay to meet your...
3 months ago
Read More
please visit your nearby ENT Dr
please visit your nearby ENT dr.endoscopic evaluation is needed in...
please do a latest thyroid function test and visit nearby...
PTA along with Tympanogram can give diagnosis. If Sensoroneural...
4 months ago
Asked by Anonymous User
on 10/6/21
hlo dr i have excessive belching ,constipation and abdominal pain since 1 month my usg report blood and stool report came normal. so Dr prescribed medicine like antaacid,sucrafil, pantaprazole,...
circumsion thik huna kati samaye lagxa
Asked by mina budha
नमस्कार डाक्टरसाव मेराे महिनावारी राेकीएकाे १ हप्ता भयाे अनि मेराे स्तनबाट पानी पनि आउँछ निचर्दा मैले परिवार याेजना गरेकाे टेस्ट गर्दा नेगेटिभ देखाउछ के म गर्भवती भाकाे संकेत हाे र स्तनबाट पानी...
Asked by Anonymous User ,56 years
is safe covid vaccine for 55 years old man
Asked by Rajesh ,29 years
hello D, 1 month dekhi malai constipation le dukha derako xa. khana khaye paxi gas varinxa pet ma ani pet ne saro saro hunxa. toilet jada ne stool completely audina ali kati matra hunxa. pani...
Asked by Anil Sunar ,28 years
malai khoki lagirako xa and mero throat ma phlegm xa khokda aaudaina asjilo feel hunxa yeslai kunai ausadhi khayara hunxa ya gharelu khe garna sakinxa hola khe suggested gardinuna plz
on 9/6/21
mero nose sadhai blocked vako jasto hunx.yeuta khulla vaye ni arko blocked jastai hunca..tesaile sas ferna ni garo hunxa..nose jaile dry hunxa.sas ferda kasto satisfy feel hudaina? throat ni praye...
Asked by Rabi Mishra
Penile implant in nepal
Asked by Sudeep baniya
mero baya shoulder ma samashya chha. dukhai ley garda dainik karya garna ni samashya hunchha. haat pachadi laijada, kapal badhda, dhaad kanauda ekdum dukhney garchha. ma niyamik gamr ma yesko...
Asked by Sandip poudel
Disease name :Autosomal dominant polycystic kidney disease Problem: Ajakal dherai nai back pain vayera ani nihurida Basda hidda dherai garo hunxa. Ani lower abdomen ma dherai dukherahanxa...
Test
अहीले सिंगो विश्व समुदाय नै कोरोना भाइरसको त्रासमा छ। निकै विकसित र सुविधा एवम्...
यो लेखमा Depression को बारेमा केहि जानकारी दिन चाहान्छु ! हामी सबै मानिस...
रोग जस्तो, उपचार पनि त्यस्तै हुन्छ।लामो समयसम्म रहने रोग (जस्तै प्रेसर,...
Enter the OTP received on your phone or email address in order to continue further.
Create a strong password for your account and you’re done.
Create an Account with us in order to get started
Call From