this could be serious at times.u should not delay to meet your...
3 months ago
Read More
please visit your nearby ENT Dr
please visit your nearby ENT dr.endoscopic evaluation is needed in...
please do a latest thyroid function test and visit nearby...
PTA along with Tympanogram can give diagnosis. If Sensoroneural...
4 months ago
Asked by Bishnu Acharya
on 6/9/20
नमस्कार सर मेरो राति सुतेर पिसाब फेर्न toilet जादा खुट्टाकाे पैतला र कुर्कुचा एकदम धेरैनै दुख्छ।बिहान उठेपछि त्यति दुःखदैन र रातिचै हिडननै नहुनेगरि दुख्छ।किन हाेला।
Asked by दिनेश अधिकारी
Namaskarߙϰߙϰߙϰߙ Mero mom ahile Ϡū७ barsa ko hunuhunchha.uhako 7 barsa pahila patheghar ko operation gareko thyo.hal samma kunai samsya thiyan tara bigat २/३ din dekhi ali ali blood aaeko chha...
Asked by Anonymous User
Asked by Tulsi Paudel
on 5/9/20
mero wife ko face ma dherai bibira aauxa.pakxa.chilauxa dherai xa face vari ,yo huna lageko 4 month vayo.local medical bata medicine clinace gel lagauda kunai sancho vayena yesko treatment k hola?
Asked by saraswati chauhan
ma 31 weeks ko garvawati xu.baluka jaileni sutda dabre kokha dukhaxa chas chas ghochaxa.fare day ma khini hunna.k vaho vandenusna.coronale garda hospital ni ga chaina ra video xray ni garya chaina.
ma 31 weeks ko garvawati xu.baluka jaileni sutda dabre kkokha dukhaxa ghochxa.fare day ma khini hunna.k vaho vandenusna.
period 2 mahina band hai aaur pregency vi Nahi hai aaur plantation ki dauran pregency vi consive Nahi hota plz suggest me
Asked by Anonymous User ,46 years
मेरो ५ महिनाको बच्चाको शरिरमा घमौरा र केहि ठाउँमा दाद आएको छ । बन्दाबन्दिले अस्पताल पनि लिएर आउन सजिलो छैन्, कसरी उपचार गर्न सकिएला ? कृपया सहयोग गरिदिनु होला ।
Namaste Doctor, I think I'm in my 6 month pregnancy(last period Falgun 30). I last checkup in my 2nd month and until now I haven't done checkup or Ultrasound due to lockdown. I have a question...
Asked by Puran Nagarkoti
पायल्स सम्बन्धित जानकारी कुन सेक्सनमा होला
Test
Cosmeceuticals is one of the most rapidly expanding $280 billion global industry,...
Erectile dysfunction is inability to get and keep an erection firm...
स्किजोफ्रेनिया (Schizophrenia) एक गम्भीर तथा कडा किसिमको मानसिक रोग हो जसमा...
Enter the OTP received on your phone or email address in order to continue further.
Create a strong password for your account and you’re done.
Create an Account with us in order to get started
Call From