this could be serious at times.u should not delay to meet your...
3 months ago
Read More
please visit your nearby ENT Dr
please visit your nearby ENT dr.endoscopic evaluation is needed in...
please do a latest thyroid function test and visit nearby...
PTA along with Tympanogram can give diagnosis. If Sensoroneural...
4 months ago
Asked by Anonymous User
on 6/9/20
Dr. namaste ! its my 36 weeks of pregnancy गत ३ दिन देखि तल्लो पेट दुख्ने र हिड्न गाह्रो भको छ यो के कारणले होला ? hospital जान पनि यो माहामारिको बेला डर छ । क्रीपया सुझाव दिनुहोला 🙏
hello sir namaste
Asked by Dikshya Portel
i have my misscarriage due to lack of heart beat ..what should i do to conceive??is there any chance of miscarrige on 2nd tym ???
Hlo Dr mero period jaile dhila hun x kaile 3 month ma ra kaile 2 month ma pregnant hudaina ho yesari huda baby try gareko 2 years vanda badi vayo please suggest
namaskar dr....mero problam vaneko chai bachha 3 month ko vayo tara malai ajkal 20 din jati vayo toilet garna garo hune disa ek dam saro ayera sab tyaha ko vitra bahira ko xala chira parxa ani...
namaskar doctor sab.. mero 5 month running ho ttara 5 din bhayo jiu bhari chilaune ra bibira aaune gareko xa... k garneh hola sir..
Asked by Isu Pandit Karki
hello doctor ma 5 month running pregnant ho, mero dubai khutta ko kaap ma ekdaam pain hunxa, suteko bela ma ta bodh move garna pani sakinna, ani 5 month ma injection lagauna vaneko thiyo tara asto...
नमस्ते म अहिले गर्भबती अवस्था मा छू ४ पूरा भएर५ मा लाग्दै छ म पहिलो अवस्थाको गर्भबती हु तर मेरो पेट बढेको छैन । अनि बच्चा कति महिना पछि हलचल हुन्छ ? बच्चा चल्दा कस्तो अनुभव हुन्छ ? बच्चा बढ्न को...
Asked by uttam karki
मेरो प्रसुती date आस्विन दोश्रो हप्ता दिनुभएको छ । अन्तिम पटक श्रावण १४ गते डा. संग परामर्श गरेको थिए । अहिले लक्डाउन र covid को कारण अस्पताल गएको छैन । यो महिना देखाउनु पर्ने थियो । सिभिल हस्पिटल...
Test
ए भि फ़िस्टूलाको समस्यामा गरिने अनजीयोप्लास्टी सर्जरी को बारेमा यो...
विश्व स्वास्थ्य संगठन (डब्लुएचओ)को तथ्यांक अनुसार बिश्वमा करोडौं मानिस...
Heart attack known as Acute Coronary Syndrome / Myocardial Infarction is one of...
Enter the OTP received on your phone or email address in order to continue further.
Create a strong password for your account and you’re done.
Create an Account with us in order to get started
Call From